Música en Viu

Arreplegats Animació Infantil: més de 15 anys oferint música en Viu per als nens i nenes, animant també als més grans!

Dances tradicionals infantils catalanes, clàssics de Disney, Nadales… Un contingut per a cada ocasió i molta, molta acció!

Arreplegats Animació Infantil.

Música en Viu.

Arreplegats Animació Infantil és un grup d’animació Infanil creat pel Jordi Morer, guitarrista Espluguenc, l’any 1998. En aquell moment i fins a l’any 2008 aproximadament, la Bea Fandiño va formar part del grup com a Cantant i Animadora. El Jordi ha format part fins fa dos anys, liderant-nos i defensant la tradició i l’amor per la música tradicional infantil catalana. Avui en dia Arreplegats està format per: Armand Albertí a la bateria, Nacho Pérez al baix, guitarra elèctrica, guitarra acústica i veus, Miquel Casals a la guitarra acústica i veus i Vanessa Varela a la veu i animació.

Actualment Arreplegats continua portant la música tradicional catalana infantil allà on el públic desitgi ballar i passar-ho be amb les seves divertides animacions, plenes de color, música, balls i somriures.

Amb el temps han anant afegint activitats que complementen la tradició amb la innovació, dotant de dinamisme, d’energia i de molt color cada animació. En el seu repertori compten també amb cançons de la factoria Disney que formen part de la vida de tots els nens i nenes i que ens acompanyen generació rere generació.

Fes una ullada a la nostra galeria

Espectacles Arreplegats